PROFIL

Har du brug for gode råd og løsninger til dit hjem, lejlighed, hus, sommerbolig, eller trænger der blot til at blive frisket op, kan Laila hjælpe dig hele vejen. Laila tilbyder hjælp med alt fra møbler til tæpper, gardiner, lamper og accesories.

Det er vigtigt, at hjemmet afspejler, hvem der bor i det.” En af de ting, som Laila står stærkest på, er det gode lys. ”Lys skaber stemning og er et helt centralt element i indretningen. Vi har ekstra meget brug for godt og tilstrækkeligt lys i den kommende tid, hvor alle de timer, vi til hverdag tilbringer i hjemmet, er mørke.

Gennem årene har Laila fastholdt en stor kundekreds, som har fået råd og vejledning, når den nye drømmebolig skulle findes. Hun har indrettet private boliger i både det danske land og udlandet, samt ambassader, hoteller og sommerboliger.

Få fastlagt dine “drømme, visioner og mål” ved et indledende møde. Herefter vil det endelige koncept blive forvandlet til realitet.

Ønsker du velfungerende og unikke løsninger til dit firma, som giver et mere personligt udtryk, kan Laila hjælpe dig med det.