Butik

Klassisk / Moderne eller Inspiration.

Laila Hansen vejleder sine kunder med indretning, dette vil altid ske med hendes store varemærke som er ærlighed. Hun siger hvad hun tænker, som giver kunden mest værdi, hermed opnås en boligindretning med sjæl. Hvert eneste møbel, spejl, billede, lampe, nipsgenstand eller tæppe i Laila Hansens butik er håndplukket af hende selv.

Det er umuligt ikke at blive inspireret af den meget personlige og karakteristiske Laila Hansen-stil, og et besøg i butikken giver en umiddelbar lyst til fornyelse. Butikken selv ser aldrig ens ud, men har altid en kerne af noget velkendt.

Klassisk / Moderne eller Inspiration.

Det er vigtigt, at hjemmet afspejler, hvem der bor i det. ” En af de ting, som Laila står stærkest på, er det gode lys. ”Lys skaber stemning og er et helt centralt element i indretningen. Vi har ekstra meget brug for godt og tilstrækkeligt lys i den kommende tid, hvor alle de timer, vi til hverdag tilbringer i hjemmet, er mørke.

I mere end 25 år har jeg hjulpet mennesker med at skabe rammer for deres hverdag, både privat og professionelt, hvor de føler sig hjemme. Ram­mer, der er hyggelige, funktionelle og personlige.