Butik

Klassisk / Moderne eller Inspiration.

Som altid er det vigtigste i Lailas indretning, at hjemmet føles rart at være i, at det har sjæl. Et hjem må aldrig blive så fornemt, at man tøver med at slå sig ned.

Laila Hansen vejleder sine kunder med indretning, dette vil altid ske med hendes store varemærke som er ærlighed. Hun siger hvad hun tænker, som giver kunden mest værdi, hermed opnås en boligindretning med sjæl. Hvert eneste møbel, spejl, billede, lampe, nipsgenstand eller tæppe i Laila Hansens butik er håndplukket af hende selv.

Klassisk / Moderne eller Inspiration.


Det kommer helt af sig selv; lysten til at bringe nyt liv ind i hjemmet, i takt med at foråret springer ud.
I år er ingen undtagelse, efter en lang periode med nedlukning, har vi netop brug for at opdatere de ram- mer, som vi i disse måneder tilbringer det meste af vores tid i.

Det er umuligt ikke at blive inspireret af den meget personlige og karakteristiske Laila Hansen-stil, og et besøg i butikken giver en umiddelbar lyst til fornyelse. Butikken selv ser aldrig ens ud, men har altid en kerne af noget velkendt.

Klassisk / Moderne eller Inspiration.

I mere end 25 år har jeg hjulpet mennesker med at skabe rammer for deres hverdag, både privat og professionelt, hvor de føler sig hjemme. Ram­mer, der er hyggelige, funktionelle og personlige.

Klassisk / Moderne eller Inspiration.

Det er vigtigt, at hjemmet afspejler, hvem der bor i det. ” En af de ting, som Laila står stærkest på, er det gode lys. ”Lys skaber stemning og er et helt centralt element i indretningen. Vi har ekstra meget brug for godt og tilstrækkeligt lys i den kommende tid, hvor alle de timer, vi til hverdag tilbringer i hjemmet, er mørke.